Dansens Hus – familiens hus

Ta med små og store barn på Dansens Hus i høst. Mye å velge i!

Spirende Lokka  T  Hendnes 2

Miljøfestivalen Spirende Løkka 31. august.

Ta med deg store og små og bli med på en dag med miljø i fokus. Det blir aktiviteter, ansiktsmaling og leker for barna, foredrag og samtaler på scenen for de voksne. Blant aktiviteten nevner vi bruktmarked for leketøy, transporteringsdans med Martin Slaatto, gratis avleggere, gjenbrukskunst, ansiktsmaling og botanisk oppdagelsestur. For de voksne blir det semninar om byen, klimaet og kunsten. Forstillingen Frozen Songs av Ina Christel Johannessen vises 17.00.

Foto Tale Hendnes 2 28

Familiedag 28. september.

Velkommen til dans på Hovedscenen, opplev dans med virtual reality briller, bli med på omvisning, samtidsdansegulv og ansiktsmaling.

seikodancecompany_2019_lumi_photo-E.Sabaliauskaite/D.Matvejev.jpg
Seiko Dance Company: Lumi 1. - 5. november

LUMI 1. – 5. november

Dette er en magisk og interaktiv installasjon for barn fra 0 – 12 måneder. En spennende opplevelse med lysende objekter som reagerer når publikum tar på dem. Barn og voksne kan komme og gå som de vil i løpet av den to timer lange spilletiden.

Claire Parsons Marmelad 2 Photo Mats Aasman

Claire Parsons: Marmelad. 7. og 8. desember

Fra Stockholm kommer Claire Parsons Co. med myksirusk for barn fra to til fire – og resten av familien. Marmelad en er en forestilling med to dansere som sammen med ublikum opplever verden med kropp, øyne følelse og smak. Forestillingen er spilt verden over siden 2013 med stor suksess.

caspublickopergietery_2019_9_photo-Damian-Siqueiros7.jpg

Cas Public/Kopergietry: 9 - 12. – 15. desember.

9 er en fysisk og uttrykksfull forestilling som passer for barn og voksne i alle aldre. Den hørselshemmede danseren Cai Glover er utgangspunktet for 9, sammen med Beethovens 9. symfoni. Kandiske Cas Public er gjennom sine 25 år kjent og anerkjent for sin intense og virtuose dans. Kopergietry er et belgisk teater for unge med fokus på dans, drama og musikk. Egen familieworkshop 14. desember for barn fra 9 år.

Billetter og mer informasjon på www.dansenshus.com


Šeiko Dance Company / Dalija Acin Thelander, 01. - 05. november 2019

9, 12. - 15. desember 2019