Kjøp

Urban Moves 2017 9.–11. juni

 Velkommen til årets store street dance-happening!

Nå er det snart tid for Urban Moves, Dansens Hus sin egen streetdansfestival. For syvende gang samler vi hele det urbane dansemiljøet under et tak og publikum får oppleve hiphop-kulturen på nært hold! I år er programmet litt annerledes enn før da vi har tre større forestillinger istedenfor mange små, og for første gang har vi invitert en internasjonal koreograf til Norge for å skape et nytt verk med norske dansere. Les mer her

Sett av helgen 9.-11. juni!

I år legger vi ut 50 festivalpass til 400kr. Får man ikke festivalpass, kan man kjøpe enkeltbilletter til de ulike dagene.

Yaman Okur (FR)
Vi har invitert den anerkjente koreografen og danseren Yaman Okur til å skape et helt nytt verk med norske dansere. Dette skal vises under årets festival. En åpen audition holdes 1. april på Dansens Hus. Se mer info på eget event: Audition

ILL-abilities
Årets storsatsning er ILL-abilities, et crew som opplever en verdensomspennende suksess med sine forestillinger. De fem danserne har alle utfordringer knyttet til bevegelse og fysikk, men er på tross av dette blitt et vanvittig bra crew som sprer håp, inspirasjon, viljestyrke og ren danseglede. De viser forestillingen No Limits, som er en reise gjennom dansernes bekjempelse av motgang, stereotypier, tvil og usikkerhet. Gjennom koreografiske utfordringer oppdager crewet styrken de har – sammen. De fem danserne kommer fra Nederland, Chile, USA og Canada.

Far From The Norm
Et annet høydepunkt under festivalen er møtet med britiske Botis Seva, som er leder av kompaniet Far From The Norm. De viser forestillingen Reck, som er en grenseoverskridende forestilling mellom hip hop, samtidsdans og teater. Vi rykkes ut av komfortsonen og inn i et landskap hvor fem muskuløse dansere skaper et stammesamfunn. De er veivisere inn i sin verden, samtidig som de forvirrer oss.  

I tillegg til dette blir det battles lørdag kveld og søndag. Hold deg oppdatert her og på Facebook!

FESTIVALPROGRAM

Fredag
19.00 - Forestilling Far from the Norm (UK) // Yaman Okur (FR) med norske dansere
20.00 - Our of the box - game
21.00 - MUD Sessions

Lørdag
13.00 - Ute jam // Kids workshops
15.00 - Forestilling: ILL-abilities // Yaman Okur (FR) med norske dansere
17.00 - 22.00 -Battles: 2 vs 2 kids all styles // 1 vs 1 Hiphop
00.00- Afterparty (TBA)

Søndag
12.00 - Workshop m ILL Abilities (mer info kommer)
14.00 - Forestilling: Far from the Norm (UK)
16.00 - 22.00 Battles: 1 vs 1 Break, 3 vs 3 All Styles,  1 vs 1 Popping.

Medvirkende

Festivalsjef:
Camilla Tellefsen
Festivalcrew:
Cassandra Moldenhauer
Mathias Jin Butz
Host:
Zeps
DJ´s:
DJ Stew (FR/NO)
DJ Renegade (UK)
Crews:
ILL-Abilities
Botis Seva
Kjøp billetter
Kjøp billetter
icon-facebookicon-instagramsoek_3icon-searchicon-twitterDansens Hus